Discord Mobil Onay Nasıl Yapılır? - Dijital SMS

Discord Mobil Onay Nasıl Yapılır?


Mobil SMS doğrulama olarak onaylanmak oldukça kolay. İstediğiniz an dilediğiniz platformlar içerisinde sanal numaralar satın alma işlemlerinizi doğrulama ile yapabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan ve hızlı altyapısı sayesinde canlı destek avantajları sağlar. Bu işlemler için otomatik ücret iade özellikleri ile çok tercih edilen servisler arasında yer almaktadır. Tek kullanımlık numaralar sayesinde Discord SMS doğrulama hizmetlerinden yararlanırsınız.

Discord Fake Numara Alma

Discord fake numara  Son zamanlarda oldukça popülerdir. Popülerlik konusunda bir hale gelen sesli iletişim uygulamaları ile  Discord, birçok kullanıcılar tarafından oluşmuştur. Bu  işleminde telefon doğrulamalar talep edilmektedir. Discord kullanıcılar ise kullandıkları telefon numaralarını vermesi yerine sahte numaralar alabilir. Bunun ile doğrulama kodu almayı amaçlamaktadır. Ayrıca birden fazla Discord hesaplarında sahip olmak isteyen kişiler için de doğrulama koduna ihtiyaç haline gelmektedir.

Discord telefon doğrulama

işlemini ekledik. Panelimize bakiye yükledikten sonra, anasayfada bulunan "Discord" servisine tıklayıp ülke seçimi yaparak sanal numara satın alabilirsiniz. Bu aşamadan sonra, doğrulama kodunun yer aldığı sayfa karşınıza çıkacaktır. Bu sayfadaki kodu, Discord platformunda kullanabilirsiniz. Kodun gelmesi 10 dakikadan uzun sürmesi durumunda, bakiyenizden düşen ücret; yeniden bakiyenize eklenecektir.

Discord Mobil Onay

Discord Mobil Onay uygulamasında yeni bir hesap oluşturabilmek için kayıt sayfasından giriş yapabilir. Sizlerden istenen bilgilerden birisi telefon numaralarınızdır. Bu sistemlere kişisel olarak bir telefon numarası vermek istemediğinizde kullanabilir. Farklı olarakta mevcut hesabınıza ek yeni bir Discord hesabı açabilirsiniz. Burada yapmanız gereken sadece  sanal telefon numarası satın almanız yeterli olacaktır. Birçok uygulama ile  çok daha uygun fiyatlarla, Discord hesabınızda kullanabilirsiniz. Discord hesabı da sanal numaralar satın alabilirsiniz. Bu şekilde Siteler için ödeme sistemlerini baz olarak 256 bit SSL Güvenlik Sertifikasına sahip Weepay alt yapıları kullanmaktadır. Banka kartı yada kredi kartlarıyla güvenli olarak hesabınıza bakiyeler yükleyebilirsiniz. Web siteleri servisleri, işlemlerinizde ve aklınıza gelebilecek tüm sorularla ilgili olarak bilgiler alabilir. Sık Sorulan Sorular sayfalarından ziyaret edilebilir. Dilerseniz de  "Canlı Destek “hattı  bölümünden, geçişler yaparak, onaylar alabilirsiniz

 


18/01/2023 12:26:06

Copyright © Dijital SMS -