Google Mobil Onay Nasıl Alınır? - Dijital SMS

Google Mobil Onay Nasıl Alınır?


Google mobil onay hesabı oluşturduktan sonra şahsın kendi hesabı ve telefon hattı üzerinden doğrulaması yapılacaktır. Bu durumlarda daha evvel doğrulamış olduğunuz Google hesabınız var ise veya kendi numaranızı kullanmak istemeyebilirsiniz. internet üzerinden ve  dijital numara alarak tek kullanımlık doğrulama kodları sayesinde onay yapma imkanı olur. Bu sosyal medya hesap satış sektörlerinde çalışan bireyler için çok kullanışlı bir o kadar avantajlı yoldur. Oluşturulan hesabı daha sonra devralan bireyler kendi numaraları ile tekrar onay işlemi yapmaktadır. Youtube hesabı doğrulamak da aynı sistem ile olur. Kişiler Google onay sistemleri ile aynı şekilde Youtube onaylama işlemlerinde bulunma imkanları vardır.

Whatsapp Mobil Onay Nasıl Yapılır?

Whatsapp mobil uygulamasında da aldığınız sanal numaraları kullanabilirsiniz. Seçeceğiniz ülkelerden gelen doğrulama kodları ile alakalı numarayı kullanarak tercihde bulunmanız işlem için yeterli olacaktır. Whatsapp platform içerisinde eğer gizli numara veya sanal numara kullanmak isterseniz Whatsapp Busines hizmetini tercih de edebilirsiniz. 

Kendi hesabınıza ilave ek olarak iki hesabı birden kullanabilirsiniz. Bunu da idare edebilirsiniz. Mobil onay hizmeti onlarca platformlar arasında  kullanılabilirsiniz. Bu uygulamada ki asıl amaç ise sizden doğrulama isteyen bir platformda sanal numara alabilirsiniz. Bir defaya mahsus doğrulama hizmetine ulaşabilir hesabı kullanıma açabilirsiniz.

Mobil Onay Nerelerde Kullanılır? 

Mobil SMS onayı Whatsapp gibi , Facebook gibi, İnstagram ve  Twitter hesaplarında  Google ve Hotmail hesapları başta olmak üzere birçok farklı servislerde de kullanılmaktadır. Numara doğrulama operasyonları bu konu da oldukça kolay bir operasyon arasında yer alır.

 

Mobil Onay Maliyeti Nedir?

Mobil onay kodu verilen hizmetler her sitenin maliyetleri de birbirinden farklı olmaktadır. Bundan kaynaklı tercih edeceğiniz sitenin kendi maliyetlerine önceden göz atmalısınız. Özellikle mobil onay sistemlerinde  detaylı bir hizmet almak adına güvenilir bir site üzerinden destek almalısınız. Ayrıca tercih edeceğiniz sitenin özellikleri arasında şu hizmetlerde olmalıdır. Bunlar;

Hizmet niteliğinde 

Profesyonel destek hizmetleri vererek

Güvenilir site alt yapısının olması

SSL sertifikası gibi

Güvenilir ödeme sisteminin ve 

Post alt yapısının olması

 


19/01/2023 14:40:00

Copyright © Dijital SMS -