Instagram Sahte Numara Nasıl Alınır? - Dijital SMS

Instagram Sahte Numara Nasıl Alınır?


Instagram sahte numara  hesabı üzerinden sosyal platformlarda sahte numara alma imkanı için katı imkanları bulunmaktadır. Instagram platformu üzerindeki Instagram SMS doğrulama da bunlardan bir tanesidir. Şekilde hesapları güvenli tutmaktadır başkalarının ellerine geçmeyen hesaplarınız her zaman daha güvenli kullanımı sağlanacaktır. Sahte cep telefonları numaraları ile kabul edilmemesi sistemin güvenli işlemesinden kaynaklıdır. Instagram platformlarında takipçi sayılarınız çok olduğu zamanlar ve para kazandıklarınızda hesaplarınızı ele geçirmek için uğraşırlar. Bu noktada bu gibi sıkıntılarla yaşamamak cep telefonlarınızın numarasını girerek kodmatik makbul olan işlemler son derece kolay ve basittir. Tam hesabınıza başka cihazlarla giriş yapabilirsiniz. İşte bu gibi zamanlarda sizin durumunuzu Instagram fake numara bu yöntemle çok kısa süre içerisinde öğrenmiş olur.

 

İnstagram Sahte Numara Alırken Alınması Gereken Adımlar

Instagram hesabı için sahte numara alırken birçok adımlar bulunmaktadır. Sahte numara alma uygulamaları bulunmaktadır. Uygulamalar arasından en iyisini seçerek amacınıza ulaşabilirsiniz. İlk aşama olarak; uygulamayı play store üzerinden indirebilirsiniz. Bu arada böyle uygulamalar genellikle Türkiye’de bulunmamaktadır. Bu sebeple APK olarak kurulumları yapabilirsiniz. İndirim yaptıktan sonra sahte bir e-posta adresi açmalısınız. Bu e-posta adresi indirmiş olduğunuz uygulama için gerekecektir. İşlemleri adım adım inceltirken robot uygulaması çıkacaktır. Robot uygulamasını doğrulamanız yeterli olacaktır.

Bir aşama olan lokasyon belirleme işlemidir. Sonrasında asıl amaç olan sahte numara alma butonu karşınıza çıkacaktır. Bu sayfaya Amerika’nın telefon kodlarından herhangi birini yazacaksınız. Ona göre size bir numara verecektir. Sizde istediğiniz telefon kodunu yazarak onay butonunu tıklayacaksınız. İstediğiniz hedefe ulaşmış oluyorsunuz. Böylelikle artık bu numarayı kullanıyor olacaksınız.

 

Instagram Sahte SMS Onay Alma

Son dönemlerde oldukça popülerdir. Popüler olan Instagram platform uygulaması özel telefon numaraları ile tek kullanımlık mesajlara 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz numara onayları alabilirsiniz. Fake numara alabilmek onay oluşturmak gerekir. Fake numaralarda alma uygulaması Instagram platformlarında gizliliği korumaktadır. Instagram’ da gizliliği koruyarak kolayca hesap açabilirsiniz. Bunu cep numarasından mobil ödeme yaparak kolay numara alabilirsiniz. İstediğiniz ülkeler içerisinde Instagram hesabınız için sahte SMS onayları alabilirsiniz.

 


20/01/2023 09:00:13

Copyright © Dijital SMS -