Sahte Numara İle Numara Onayı Nasıl Yapılır? - Dijital SMS

Sahte Numara İle Numara Onayı Nasıl Yapılır?


Numara onaylama, bir kullanıcının sağladığı telefon numarasının gerçekliğini doğrulamak için kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem genellikle bir çevrimiçi hesap oluştururken veya bir hizmeti kullanmaya başlamak için kullanılır.

Numara onaylama genellikle iki farklı yolla gerçekleştirilir:

SMS doğrulama: Kullanıcının sağladığı numara bir SMS içerisinde bir doğrulama kodu gönderilir. Kullanıcı, bu kodu çevrimiçi olarak girer ve bu sayede numarasının gerçek olduğu doğrulanır.

Arama doğrulama: Kullanıcının sağladığı numara aranır ve bir doğrulama kodu sesli olarak verilir. Kullanıcı, bu kodu çevrimiçi olarak girer ve bu sayede numarasının gerçek olduğu doğrulanır.

Bu yöntemler genellikle çok güvenli olmasına rağmen, bazen sahte numaralar kullanarak onaylama işlemlerini atlatmak mümkündür. Bu nedenle, sadece numara onayı yapmak yeterli olmayabilir ve ek doğrulama adımları (örneğin kimlik doğrulama) gerekebilir. Sahte numaralar ile doğrulama yapmak ise dijitalsms´in yardımlarıyla kolaylaşmaktadır.

Bir numara onayına ihtiyacınız var ise dijitalsms sizlere bu konuda yardımcı oluyor. Whatsapp, telegram, instagram gibi sosyal medya platformları için sms onaylama gerekli bir hizmettir. Tek kullanımlık sanal numaralar, dijital numaralar ile dijital sms çağını başlatarak bu platformlardan çok kolay onay alabilir, hesaplarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Almış olduğunuz sahte numaralar sadece size ait olmakla beraber tek kullanımlıktır. Siz dijital sms'inizi aldıktan sonra numara kapatılır ve başkası kullanamaz.


17/01/2023 12:00:54

Copyright © Dijital SMS -