Tek Kullanımlık Sanal Numara Nasıl Alınır? - Dijital SMS

Tek Kullanımlık Sanal Numara Nasıl Alınır?


Tek kullanımlık sanal numaralar, internet ortamlarında çoğunlukla çok fazla tercih edilen sahte  numaralardır. Sanal numara almak sistem olarak  çok kolaydır. Çok kısa saniyeler içerisinde verilen sistemler ile kolaylıkla fake numara alabilir. Böylelikle tüm sosyal medya hesaplarında doğrulama sistemlerini kullanmaya başlarsınız. Sistem üzerinden sanal numaralar kullanarak, güvenmediğiniz yerlerde veya kişilere telefon numaranızı vermeyebilirsiniz. İstemediğiniz sürece çeşitli platformlarda zorunlu mobil onay uygularsınız.

Oluşturulan sanal numaralar ile birçok istenmeyen postlardan kurtulabilir. Böylelikle kişisel veriler dahilinde olan numaranızı olası tehditlerden koruma imkanları bulabilirsiniz.

Almış olduğunuz sanal numaralar ile tek kullanımlı kod alabilir ve kullanırsınız . Telegram gibi WhatsApp gibi servislerde sanal alınan tek kullanımlık numara ile  servis başlatabilirsiniz. Tek kullanımlı sanal numara ile servis dışı kalana kadar bunu   kullanabilirsiniz. Böylece WhatsApp gibi Telegram gibi servisleri daha uzun süre kullanabilirsiniz. 

Kullanımda olunan sanal tek kullanımlık numaralarda Kod, açık olarak Twitter’da, Instagram ’da ve Facebook vb. Hesaplarda yalnızca bir defa görünmektedir. Böylelikle tek bir hesap için kullanılan mobil onay kodu tek bir  numara ile yapılmaktadır.

 

Tek Kullanımlık Sanal Numara Alma Aşamaları

Tek kullanımda sanal numara alma birçok aşamaları bulunmaktadır. Bu aşamalar şu şekilde sıralanmaktadır.

İlk aşama olarak internet sitesinden iletişime geçip üye olunmalıdır.

İnternet adresinden üye olduktan hemen sonra bakiye yükleme yapmalısınız.

Yapmış olduğunuz bakiye yükleme işleminden sonra 38 ülke ve daha fazlasında geçerliliği sağlanan tek kullanımlık sanal numara alabilirsiniz.

Firmanın sunmuş olduğu hizmet ile yurt dışında da kendi özel sim kartınız olmadığı durumlarda sanal numara alarak uygulamaya geçebilirsiniz. SMS onayı ile doğrulama yaparak kullanabilirsiniz.

Tek kullanımda sanal numara ile en büyük avantaj sanal kullanıcılar arasında ücretsiz aramalar yapabilirsiniz ve mesajlar gönderebilirsiniz.

 

Sanal Numaralar Neden Kullanılır?

Birden fazla kişi telefon numaralarına gizlemek istemektedir. Uygulamalar güvenlik amaçlı üyelerinin telefonlarına onay doğrulama şartı koşmaktadır. Numara olmadan işlemleri tamamlamak istiyorsanız sanal numara sistemlerini tercih etmelisiniz. Instagram gibi Facebook’a daha birçok kullanıcılarda sms onaylarıyla kodlar alınabilir. Hesaplar oluşturabilirsiniz. Kendi cep telefonlarının numarasını kullanmak istemeyen platformlar olmaktadır. Bu şekilde sahte profiller oluşturmak kişisel numaralar kullanmak doğru olmaz. Tek kullanımlık sanal numara denilince akla gelen birçok seçenekler vardır. Kullanılan numaralar daha önce kullanılmamış numaralardır.


24/01/2023 22:17:16

Copyright © Dijital SMS -