Yabancı WhatsApp Numarası Nasıl Alınır? - Dijital SMS

Yabancı WhatsApp Numarası Nasıl Alınır?


Türkiye operatörleri numaraları artı 90 ile başlamaktadır. Bu kod Türkiye’nin kendi kodudur. Birçok internet kullanıcıları yabancı WhatsApp numaralarına ihtiyaç duyarlar. Kimileri bunu ticaret için yaparken, kimileri de mesajlaştığı kişilere kendini farklı bir ülkede göstermek için ister. Bazıları da değişik kampanyaları üyelikleri ve uygulamalara kayıt yapmak için isterler. Bunu En çok da yabancı numara olan WhatsApp platformlarında kullanırlar.

 

En güvenli Şekilde Yabancı Whatsapp Numarası Alma

Yabancı WhatsApp numarası alma pek çok yöntemleri bulunmaktadır. İnternette nasıl alınır şeklinde aramalar yapıldığı takdirde karşıya çıkmaktadır. Bu karşınıza çıkan siteler çok da güvenli olmamaktadır.

Yabancı WhatsApp numarası almak için güvenilir Siteler bulunmaktadır. Bu sitelerde onlarca farklı ülkelere ait olan yabancı numaralar satılmaktadır. Yapılan bu numaralarda hiçbir şikayet olmamıştır. Kurumsal platformlar olarak hizmet verir. Yabancı numara satın alabilmek için ilk işlem bu siteleri kayıt yapılmasıdır. Kayıt sonrası kredi kartı yahut banka kartları ile bakiye yükleyebilirsiniz. İstemiş olduğunuz ülkeye ait telefon numarası satın alabilirsiniz.

 

Alınan Yabancı Numara İle WhatsApp Kullanma

Olduğunuz yabancı numara ile Whatsapp kullanmayı istediğiniz cihazlara yükleyerek yapabilirsiniz. Cihazlarınızı indirmiş olduğunuz WhatsApp’a almış olduğunuz yabancı numaranızı girebilirsiniz. Arkasından doğrulama kodu mesaj olarak gelecektir.

Site üzerinden yapmış olduğunuz uygulamalar anlık olarak gerçekleşmektedir. Bu numarayı bir defa kullanabilme hakkınız vardır. WhatsApp’a kayıt yaptığınız yabancı numara ile arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Fake WhatsApp açabilir ve bu işlemleri gerçekleştirerek ticaret yapabilirsiniz. İşlemlerinizi yurt dışından hizmet veriyormuş gibi gösterebilirsiniz. Whatsapp yabancı numara ile ekleme oldukça kolay ve basittir. Tek yapmanız gereken istenilen işlem sıralamasını doğru bir şekilde uygulamanız. Bu işlemler sırasında yabancı numarayı WhatsApp'a kaydetme konusunda dikkat etmeniz gereken birkaç işlem bulunmaktadır. Bunlar;

Android cihazınızın telefon rehberlerine yerel numaralar eklerken normal ekleme işlemlerine uyum sağlamalısınız

Ülke kodları ile yazacağınız numara arasında mutlaka 9 rakam olmalıdır.

Numaranızın başına özel arama kodunu eklemelisiniz.

Böylelikle WhatsApp yurt dışı numara ekleme işlemi ile iletişim sağlayabilir. internet bağlantısı için ödenilen fiyatı ek olarak herkese sınırsız konuşabilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımızda birçok avantajları beraberinde sunmuştur. Bizler de tüm bu yolları kullanarak işimizi daha kolay hale getirmeye çalışıyoruz. Ülke kodlarını ve numaralarını bildikten sonra, akraba ya da iş görüşmelerinizi bu sistem ile kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

 


26/01/2023 11:39:26

Copyright © Dijital SMS -