YouTube Mobil Onay Nasıl Yapılır? - Dijital SMS

YouTube Mobil Onay Nasıl Yapılır?


Youtube mobil onayı için telefon numaralarınızı sisteme girmeniz gerekir. Bu şekilde telefon numaranıza SMS ile çağrı yolu ile doğrulama kapı gönderilmektedir. Bu yöntemle size YouTube’da 15 dakikadan uzun video yükleme hakkı tanımaktadır. SMS olarak gelen doğrulama kurduğu neticesi ile onay kodu geldiği için fake yani sahte Numara üzerinden işlem gerçekleşemez. İstemeye kendi numaranızı girmek oldukça önemlidir. Bunu mobil siteler üzerinden indireceğiniz telefonunuza sanal bir numara üzerinden yapmanız mümkün olacaktır. Böylelikle buradaki olan adımlarınızı sanal Numara üzerinden yapabilir, tanımlarsınız. YouTube mobil onay işlem aşamalarından ve aktarma yapılmadan önce SMS onayı gelmelidir. SMS onayı geldikten sonra geldikten sonra daha avantajlı olarak gerçekleşir.

 

YouTube Mobilde Sanal Numara Alma

Birçok sitelerde olduğu gibi YouTube mobilde sanal numara alma uygulamalarını gerçekleştirebiliriz. Bu uygulamaları gerçekleştirebilmek için bir takım doğrulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. Bunları genellikle SMS ya da sesli yanıt üzerinden doğrulamalar yapılır. Bu doğrulamada telefon numaralarıyla işlem gerçekleştirilir. YouTube mobilde numaralar alarak kendi telefonunuzu paylaşmadan bu sistemleri erişim sağlayabilirsiniz. Sanal numara işlemlerini cihazlarınızı indireceğiniz uygulamalar ile sisteme giriş yapabilirsiniz. YouTube mobil onayda ödemeler güvenilir kuruluşlar tarafından desteklenmektedir. İşlem yaparken aktarmış olduğunuz kart bilgileriniz 3 şahıslara bildirmemektedir.

Kullanılacak olan sanal numarada alınan numaraların kullanım süresi bulunmamaktadır. sınırsız olarak kullanılmaktadır. Numaralarınız sms ile gelme garantilidir ancak olası bazı durumlarda sistemsel yoğunluktan kaynaklı gecikmeler yaşanabilir. Yoğunluk sebebiyle sıkıntı olabilir sadece. Bu durumdan kaynaklı adımın yaptığınızdan emin olmanız gerekir.

 

YouTube Mobil Onay Adımları

Telefonlarınızdaki Chrome açılışını gerçekleştirin. Youtube.com hesabına giriş yapın. Ekranın sağ üst kısmındaki 3 noktaya tıklayın ve masaüstü sitesini seçin. Açılan sayfa üzerinde sağ üst köşede profil resmini tıklayın. Orada yazan kanalım kısmına seçin. Önümüze çıkan sayfada YouTube stüdyo bölümü seçilir. Böylelikle açılmış olan sayfada sol altta ayarlar işareti tıklanarak kanal yazan yerde seçim yapılır. Sonrasında ise alt kısımda yer alan durum ve özellikler seçilir. Son olarak profil fotoğrafının yan kısmında mavi kutucuk bulunur. O kutucukta doğrula seçeneği bulunmaktadır. Buraya tıklama yaparak istenilmiş olan bilgileri girebilirsiniz.

 


26/01/2023 11:48:31

Copyright © Dijital SMS -